Abonamente anuale la Blue Air! Călătorii cu avionul la prețuri excelente.

Pe lângă atâtea știri despre politică din această săptămână, iată că au apărut și vești bune pentru pasionații de călătorii.

Blue Air a introdus Blue Benefits, un abonament prin care poți achiziționa zboruri mai ieftine pentru rutele tale favorite. Dacă zbori des (și chiar dacă nu o faci), cele 3 abonamente disponibile sunt ideale atunci când vrei să economisești și să te bucuri de călătorii la prețuri mult mai bune. Abonamentul este valabil pentru un an, începand cu ziua în care a fost achizitionat, indiferent că vorbim de opțiunea Together, Family sau Friends.

Blue Air oferă clienților posibilitatea de a achiziționa trei tipuri de abonamente anuale. Abonamentul anual „Blue Benefits Together” oferă clienților posibilitatea de a avea acces la compilări de oferte speciale pentru titularul abonamentului anual și pentru 1 (un) membru în plus. Abonamentul anual „Blue Benefits Family” oferă clienților posibilitatea de a avea acces la compilări de oferte speciale pentru titularul abonamentului anual și pentru 3 (trei) membri în plus. Abonamentul anual „Blue Benefits Friends” oferă clienților posibilitatea de a avea acces la compilări de oferte speciale pentru titularul abonamentului anual și pentru 8(opt) membri în plus.
Clienții care cumpără Abonamentul Anual Blue Benefits între 5 noiembrie2019 și 18 noiembrie 2019 vor primi gratuit serviciul Flex. În acest caz, serviciul Flex va fi disponibil pentru fiecare rezervare efectuată prinabonamentul anual Blue Benefits, pe întreaga perioadă de valabilitate a Abonamentului anual. Serviciul Flex iti permite sa modifici data zborului tau fara a mai fi nevoie sa achiti taxa de modificare de data. Partea si mai buna este ca poti folosi acest serviciu pentru orice rezervare efectuata cu Blue Benefits, pe intreaga perioada de valabilitate a abonamentului.

1 comment
  • Cosmin
    November 7, 2019 at 7:29 am

    Super ! E bine de știut că avem și astfel de alternative când vine vorba de călătorii.
    Mulțumim că ne menții informați!!!

    Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *