Acasa

Masajul este una dintre cele mai vechi terapii naturiste. El contribuie la sănatatea fizică şi emoţională, simulează şi relaxează muşchii, îmbunătăţeşte circulaţia şi favorizează vindecarea unei mari varietăţi de suferinţe. Masajul facut regulat, odată sau de două ori pe saptămână, previne apariţia multor boli, dar creşte şi rezistenţa, încrederea în sine. Mareşte de asemenea capacitatea organismului de a se adapta la schimbările bruşte de temperatură şi presiune atmosferică. Masajul ajută la îmbunătățirea circulației sanguine și hidratează puternic țesuturile pielii.

 Personal recomand uleiurile esențiale și unturile pentru masaj. Sunt cu adevărat eficiente și fiecare ședință trebuie personalizată, în funcție de persoana care urmează să beneficieze de o ședință de masaj. Când vorbim despre masajul terapeutic, lucrurile se schimbă puțin, are efect de ameliorare a trupului în perioada de convalescență, care a suferit diverse traumatisme, boli sau accidente.

Lucrăm doar pe bază de programări, acestea se fac la numărul de telefon 0721523477. Pacienții noi se preiau in functie de disponibitatea terapeutului.