Când pasiunea nu are limite sau cum au reușit doi români să arate tuturor că România este magică!

Uite că a sosit weekend-ul și revenim la recomandarea săptămânii. Astăzi vorbim despre un proiect care tocmai a aniversat un an existență și care la ora actuală este unul dintre cele mai apreciate siteuri de profil din România. Călători în Bascheti, pasiunea pentru călătorie pusă pe hârtie de Laura și Sebastian.

Site-ul a pornit din pasiunea comuna pentru călătorii și dorința de a prezenta celor apropiați o altfel de Românie, una frumoasă, plină de locuri incredibile, de oameni harnici și primitori.

Călători în Bascheti este locul în am descoperit foarte multe locații de care nici nu știam că există. Îmi plac că toate materialele prezentate sunt locații în care chiar au fost, lăsând astfel o impresie caldă și reală asupra locurilor recomandate.

Din punctul lor de vedere, România este încă magică și probabil că acesta este spiritul ce trebuie adoptat de toți românii. Avem o țară superbă, o natură impresionantă și locații care îți taie respirația cu frumusețea lor. Trebuie să învățăm să iubim și să promovăm România pe toate căile posibile.

Dacă Sebastian povestește despre România, Laura adoră destinațiile îndepărtate, locurile în care reușește să se regăsească cu adevărat. A vizitat jumătate de lume, de la America de Sud până la Japonia și spune că unul dintre cele mai impresionante locuri din lume este Asia… de fapt și fascinația ei în materie de călătorit.

De remarcat este faptul că toate materialele sunt scrise în nota personală a autorului. Un blog de călătorii, încărcat de pozitivitate, recenzii oneste și sfaturi utile pentru toți pasionații de călătorii.

Dacă iubești călătoriile și poveștile din spatele acestora, dacă iubești România și cauți noi locuri de vizitat… Călător în bascheți este site-ul potrivit.

Pe Laura și Sebastian îi găsești pe www.calatorinbascheti.ro, pagina de facebook sau contul de instagram.

2 comments
 • Anca
  November 8, 2019 at 7:45 pm

  IA sa vedem ce ne recomanzi, Dani. Chiar am pofta de citit weekendul acesta.

  Reply
  • Daniel • Post Author •
   November 8, 2019 at 8:03 pm

   Musai! Sunt foarte misto. Noi de la ei ne inspiram cand vrem sa evadam din cotidian.

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *