Cat de sigur este să zbori cu Air Asia? Iată experiența noastră!

Pentru a ajunge la destinațiile dorite, de multe ori suntem nevoiți să facem o grămadă de simulări pentru a putea alege varianta optimă din punct de vedere financiar, dar și timpul petrecut între escale. Este un fel de loterie în care ai de câștigat dacă ești perseverent.

Air Asia, dincolo de teribilul accident aviatic din anii trecuți, a reușit să-mi depășească așteptările. Recunosc că am avut o teamă să călătoresc cu această companie, dar până la urmă tragediile se pot întâmpla în orice moment. Până la urmă, Air Asia este o companie respectabilă și pun mare preț pe siguranța pasagerilor.

I-am ales pentru că oferă probabil cel mai bun preț pentru curse interne și internaționale în Asia, am avut 2 zboruri cu ei și ambele au fost ok din toate punctele de vedere.

Luna trecută am zburat din Colombo în Kuala Lumpur și retur. Serviciile sunt decente și oarecum demne de o companie low cost, dar prețurile meniurilor la bord sau a bagajelor de cală sunt mai mult decât decente. Un meniu complet la bord costă undeva la 14 lei și poți alege o gama variată de preparate.

Nu sunt specialist ca să ofer un răspuns adecvat la întrebarea dacă este sigur să zbori cu Air Asia, dar să nu uităm că a fost desemnată de foarte multe ori cea mai bună companie aeriană low cost. De menționat este faptul că Malaezia a fost inclusă în lista celor mai mari producători de petrol din lume și chiar tind să cred că prețul scăzut al biletelor de avion este influențat de acest aspect.

Serviciile la bord au fost peste măsura așteptărilor, personalul foarte drăguț și atent la cererile pasagerilor. Scaune confortabile, din experiența mea… Wizz Air are cele mai incomode scaune! Ambele curse au fost zboruri de noapte, așa că am putut să ne odihnim cu luminile stinse.

Lion sau Cebu Pacific sunt și ele folosite frecvent pentru călătoriile interne și internaționale în Asia, dar in continuare Air Asia rămâne desemnată cea mai bună companie low cost din lume.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *