Cum să înțelegi mai bine fenomenul Street Food

“Devorăm” toate producțiile în care călătoriile sunt la loc de cinste, dar încercăm să nu omitem nici partea ce ține de gastronomie. În funcție de cheful pe care îl vei avea, poți fi chiar tu propriul chef… Sau să îți suni prietenii și să vă strângeți la o cină împreună.

Ne-au plăcut foarte mult două producții Netflix și astăzi discutăm despre ele în câteva cuvinte. Ambele sunt senzaționale!

  • Somebody Feed Phil – Cineva să-l hrănească pe Phil. Foarte mulți își doresc să fie în locul lui Phil… Călătorește în toată lumea și oferă telespectatorilor bucăți din cultura și bucătăria orașelor în care ajunge. Bangkok, Lisabona, Mexico City și multe alte locații impresionante din punct de vedere gastronomic. Sunt disponibile 2 sezoane și mari șanse să apară cât de curând un nou sezon. În total, ambele sezoane au 12 episoade și experiențele lui Phil sunt surprinzătoare.
  • Street Food este un documentar american care a avut premiera pe Netflix în data de 26 aprilie 2019, în care au jucat Philip Hersh, Daniel Lee Gray și Chawadee Nualkhair, explorând unele dintre cele mai bune produse alimentare stradale din lume în nouă episoade. Ideea este de a explora cele mai inedite şi pline de viață orașe de pe glob, combinate cu doze de cultură și povești de viață în care principalii subiecți sunt localnicii. Show-ul spune poveștile unor businessuri mici, de familie, cu mult suflet şi carismă, fără francize sau mari restaurante. Street Food este documentarul perfect în care poți să descoperi gastronomia locală din orașele prezentate.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *