Luna Decembrie 2018 vine cu noutăți în ceea ce privește pregătirea profesională a terapeuților și viitorilor terapeuți.

Vă invtăm la un curs practic dedicat masajului baliez. Formatorii te vor introduce cu abilitate in universul plin de arome si miscari fascinante.

Ce poți învăța la acest curs practic?

– Teroria masajului balinez
– Importanța aromaterapiei
– Comunicarea terapeut/pacient
– Practică cu un procentaj de 80% din durata cursului.

Competențe dobândite:

– Capacitatea de a aplica ritualul Masajului Balinez
– Efectele terapeutice ale masajului balinez

Cursul are o dată deschisă, pentru luna Decembrie 2018. În funcție de numărul de participanți se va stabili locația și data exactă, în București,  momentan data de incepere este orientativa. Costul de participare este de 300 de lei și se vor elibera diplome de participare la curs. Workshop-urile noastre au de obicei 2-6 elevi, astfel incat sa primiti instruire individuala de la formator. Pe tot parcursul seminarului se vor asigura materiale si consumabile gratuit.

Daniel Mitre, trainer-ul acestui curs, are la activ peste 10 ani de practică în acest domeniu şi este unul dintre cei mai bine cotaţi terapeuţi din vestul ţării. Pe parcursul anilor a câştigat mai multe premii şi recunoaştere profesionale din partea mai multor companii de renume internaţional, printre care amintim Farmec, Gerovital şi în prezent urmează mai multe specializări axate pe arta masajului, o clinică din China i-a oferit posibilitatea studia această artă.

Informații și inscrieri – 0757.355.228

Email: dani20toma@gmail.com