Despre

Cred foarte mult în “esti ceea ce gandesti” și de aceea, trăiesc prezentul și mă bucur de el.

Am învățat că există viață și după programul de job și vreau să-mi demonstrez acest lucru. Site-ul acesta a apărut ca o consecință firească apărută din dorința mea de a promova un stil de viață sănătos și natural, bazat pe experiența și profesia mea. În același timp mi-am dorit ca acest blog să aibe și o notă personală prin împărtășirea experințelor de viață sau frunizarea unor informații pe care le consider utile.

Am urmat cursurile la clasa profesorului Petre Gradinaru, ( specialist in recuperare medicala, kinetoterapie, balneoterapie si masaj, absolvent al Academiei de Educatie Fizica si Sport – Bucuresti, profil Cultura fizica medicala in anul 1988, cu activitate in domeniu la Spitalul de recuperare neuromotorie – Sibiu, sectia copii si cursuri de specializare la spitalul Kinderzentrum din Munchen.) Apoi au urmat alte specializări și ore de cursuri care m-au făcut să fiu cel de azi și să-mi doresc tot mai mult. Îmi place foarte mult să nu privesc în trecut și mă concentrez puternic pe ceea ce sunt astăzi.

Specializare Kinetoterapie

-recuperare in hemiplegie(paralizia jumatatii corpului)

-recuperarea coloanei vertebrale (lombosciatica)

-deviatii si deformatii ( cifoza, scolioza, lordoza )

-recuperarea afectiunilor reumatice ( coxatroza, gonartroza, spondiloza etc)

Fericirea? Poate când nu vom mai căuta atât de mult această noţiune, vom realiza că fericirea are atâtea colţuri şi forme încât fiecare dintre noi suntem de fapt fericiţi, atât cât permitem inimii să calculeze formule chimice. Oamenii apar în viaţa noastră ca să ne înveţe că suntem extraordinari de frumoşi şi în momente cheie ale vieţii o să ne simţim ruşinaţi câtă putere zace în sufletele noastre şi niciodată nu am făcut mare lucru să o folosim la capacitate maximă. Ne-am obişnuit să ne raportăm la oamenii din jurul nostru, să existăm prin cei care par să fie mai aproape, să fim pentru ei ceea ce nici pentru noi nu am fost vreodată. Să clădeşti un univers pornind de la de la uşa unui suflet care a lăsat în urmă resturile nefolositoare