Despre

Îmi place foarte mult să fac planuri de călătorie, uneori cu destinații în care nu sunt sigur că ajung vreodată și cu toate acestea simt o bucurie teribilă în toată febra planificării unei călătorii. Ne-am bucurat că ne-am găsit și ne bucurăm întotdeauna când ne regăsim. Așa ne spunem după 4 ani de relație, perioadă care a repede. La cât mai multe aventuri alături, acasă sau la capătul lumii! Poate că acesta a fost unul dintre lucrurile care ne-au unit, pasiunea pentru călătorit și pasiunea pentru viața în sine, asumată, trăită așa cum ne face plăcere, experimentând astăzi tot ceea ce doream să lăsăm pentru mâine. Când amânăm lucruri, fie ele mărunte sau mărețe, părți din ceea ce suntem și ce ne dorim dispar puțin câte puțin. Asta nu îmi doresc să schimb niciodată!

Vei ajunge să te bucuri cu adevărat de o călătorie atunci când vei identifica ce anume îți place într-o călătorie. Cu cât îți alimentezi mai mult pasiunile, cu atât îți este mai greu apoi să te oprești. Dar, când acestea te definesc nu trebuie niciodată să spui stop. Călătoriile ajung să te definească ca om, mai ales dacă te bucuri cu adevărat de aventurile făcute. Fără comparații, fără clasamente, fără topuri. Doar călătorind acolo unde îți dorești cel mai mult, ca un pariu cu tine ce îți validează propriile dorințe. Călătoriile nu sunt tocmai previzibile, astfel că experiențele sunt de cele mai multe ori complet diferite față de cum îți imaginai. Poate că îți întrec așteptările sau din contră…

Am învățat că există viață și după programul de job și vreau să-mi demonstrez acest lucru. Site-ul acesta a apărut ca o consecință firească apărută din dorința mea de a promova un stil de viață sănătos și natural, bazat pe experiența, profesia și pasiunea mea pentru calatorii.

Sunt de gasit la dani20toma@gmail.com, pe Fb sau Instagram