Viza pentru Sri Lanka. Informații utile!

Pentru că următoarea călătorie îndepărată o să fie Sri Lanka, iată care sunt pașii pentru obținerea vizei de intrare în țară.

După ce ne-am făcut planurile și cu biletele de avion cumpărate la începutul anului, a venit momentul în care trebuia să aplicăm pentru viză și cu puțin research am reușit să finalizăm și aceste detalii minore, dar vitale pentru o astfel de călătorie.

Condiții pentru a obține viza de Sri Lanka

  • Pentru această țară, toți cetățenii români au nevoie de viză.
  • Pașaportul trebuie să aibe o valabilitate de cel puțin 6 luni de la data călătoriei.
  • Accesul este permis cu ambele pașapoarte, atât cel normal, cât pașaportul temporar.

Vizele se pot obține foarte ușor din aeroport, dar cea mai bună variantă este online. Costă 30 de euro, DAR în această perioadă românii sunt scutiți de plata acestei taxe, deci poți obține viza fără a achita această taxă. Link-ul une poți aplica pentru o viză online pentru Sri Lanka este acesta: http://www.eta.gov.lk/slvisa/

Procedura este foarte simplă, introduci datele personale din pașaport și informațiile despre călătorie și primești viza pe email. Această hârtie o să-ți fie necesară în aeroport, pentru formalitățile de trecere a frontierei în Sri Lanka.

Atenție! Biletul de avion trebuie să fie dus-întors sau un alt bilet spre o altă destinație, important este să ateste că părăsiți Sri Lanka. În același timp se cere dovada faptului că vă puteți întreține pe durata călătoriei. Un extras de cont sau bani cash sunt suficienți.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *