Ce ar trebui sa stii despre masajul anticelulitic

Celulita poate cauza multe bătăi de cap, în special femeilor. Factorii sunt mulți, de la probleme genetice, acumularea unui număr de kilograme într-un timp relativ redus sau o alimentație nepotrivită.

Masajul anticelulitic are ca scop principal îmbunătățirea aspectului pielii și remodelarea țesutului adipos. Cu ajutorul acestui tip de masaj, celulele cu grăsime sunt eliminate treptat din zonele cu probleme și combinând cu o alimentație sănătoasă și sport, rezultatele sunt de cele mai multe ori senzaționale. Sfatul meu este ca acestă terapie să fie folosită mereu complementar cu alte activități menite să ne îmbunătățească condiția fizică.

De ce apare celulita?

În general problemele sunt la nivelul țesuturilor conjunctive, tulburări hormonale sau alimentație bogată în grăsimi și zaharuri. Lipsa de activitate fizică poate să fie inclusă cu succes în lista cu motivele pentru care celulita își poate face apariția. Masajul anticelulitic s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente soluții pentru combaterea celulitei.

În ce constă această terapie manuală? Masajul anticelulitic vine la pachet cu tehnici speciale precum fricțiuni, frmământări sau presiuni. Aceste manevre de masaj au ca rol stimularea circulației sanguine și a limfei.

Făcut cu regularitate, masajul anticelulitic oferă o serie de avantaje, inclusiv stimularea limfei prin care organismul nostru scapă de toxine și aduce un aport semnificativ la metabolismul celular.

În cadrul cabinetului nostru, vă oferim programe personalizate de masaj anticelulitic, în funcție de gradul de avansare a acesteia si fizionomia persoanei în cauză. Personalul nostru este calificat și specializat în remodelare corporală, astfel să oferim servicii optime din punct de vedere al calității.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + 16 =

× Programează-te!