Formele celulitei și masajul

kaçak bahis siteleri 2020

Unul dintre cele mai cerute servicii în ultimii ani este reprezentat de masajul anticelulitic. Celulita este o afecțiune complexă, poate fi provocată de disfuncționalități ale organismului, modificări ale metabolismului și retenția de lichide în corp. Astfel, țesutul conjunctiv se modifică și la nivelul pielii începe să apară așa numita “coaja de portocala”.

Formele celulitei:

– Edematoasa. Primul stadiu al acesteia, se observă în momentul în care țesutul este stâns cu degetele sau ciupit.
-Fibroasă. În acest stadiu, pielea capătă aspectul inestetic, celulele se îngroașă și țesutul este mult mai tare. Epiderma își pierde elasticitatea și doare la atingere sau frământare.
-Fibromatoasa. Aici suntem în stadiul în care se formează micronoduli, dureroși la pipăit. Activitatea metabolică este foarte scăzută și apar gropițele în hipodem.

De ce doare masajul anticelulitic?

Masajul anticelulitic stimulează intens circulația limfatică și sanguina, activează metabolismul pielii și depunerile adipoase încep să fie resorbite și îndepărtate. Regimul în combinație cu acest tip de masaj duce la eliminarea toxinelor din țesuturi redând elasticitatea. Tehnicile de masaj anticelulitic sunt produnde, includ fricțiuni, ciupituri, frământări. Celulita este o boală a pielii care ea însăși doare. Masajul este printre cele mai eficiente tratamente impotriva celulitei, pătrunde în profunzimea țesuturilor din zonele cu probleme și reduce în mod optim aspectul celulitei.

Masajul anticelulitic în combinație cu cremele termice anticelulitice pot face adevărate minuni cu pielea afectată. Crema termică anticelulitică are un efect de încălzire locală și accentuează penetrarea substanțelor bogate în cafeină sau castan, stimulând cu succes procesul de degradare a grăsimilor.

Celulita este ereditară. Dacă ai grijă de orgasimul tău, eși atentă la ceea ce mănânci, duci o viață activă și cu toate astea ai celullită, este posibil ca genetica să aibe rolul ei în acest caz. Dacă în familia ta există persoane care s-au confruntat cu efectele celulitei, asta nu înseamnă că tu nu o poți controla. Cu cât începi să ai grijă de tine mai devreme, cu atât mai bine. Dieta, hormonii și stilul de viață joacă un rol foarte important!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − 10 =

× Programează-te!